fbpx
Annonce

Dembélé imponerede på en halv time mod Betis

FCBARCELONA.DK - 05.12.21

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé fik kun den sidste halve time af lørdagens kamp mod Real Betis og på trods af det skuffende nederlag viste den franske angriber nogle af de kvaliteter, som Barca har efterspurgt.

Barca har i denne sæson manglet saft og kraft i den catalanske offensiv, hvor man slet ikke har kunne skabe nok chancer og ikke har kunnet udnytte de chancer, som man har skabt. Årsagen har man kunne finde i det skuffende spil og de mange skader.

En af de spillere, som cheftræner Xavi Hernández helt sikkert sætter sin lid til i resten af denne sæson, er Ousmane Dembélé. Den franske angriber virker som en af de eneste spillere, som kan gøre en forskel på egen hånd i angrebet, hvilke han satte en tyk streg under lørdag mod Real Betis.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Dembélé startede på bænken og kom først på banen efter en times spil. Indtil da manglede catalanerne lige som i resten af sæsonen indtil videre kreativitet og målfarlighed i offensiven, hvor der var langt mellem chancerne. Men da den franske angriber kom på banen efter 59 minutter, blev Barca-mandskabets spil og udtryk ændret totalt.

På højre fløj var Dembélé konstant farlig. Han skabte det ene farlige angreb efter det andet, havde gode afsluutninger lige forbi mål og virkede på trods af en turbulent tid som en særdeles motiveret angriber. En fantastisk nyhed for Xavi og de mange tilhængere, som så Dembélé bidrage med netop de ting, som man på Camp Nou har manglet i alt for lang tid.

Barca endte som bekendt med at tabe til Real Betis, men Dembélés præstation og mange gode aktioner på kun en halv time skabte forhåbninger om, at man måske snart kan få gang i offensiven med franskmanden i en hovedrolle.

.:FORSIDE:.