fbpx
Annonce

Busquets igen med ved EM efter negativ coronatest

FCBARCELONA.DK - 18.06.21

@ Getty Images
// Sergio Busquets // EM21

Fredag morgen var der gode nyheder fra den spanske landsholdslejr ved EM, da man kunne meddele, at Sergio Busquets nu er testet negativ for corona og at catalaneren igen tilslutter sig truppen.

Sergio Busquets blev som bekendt testet positiv for corona i søndags, hvorefter catalaneren måtte forlade den spanske landsholdslejr og rejse hjem til Barcelona. Herfra kunne han se holdkammeraterne skuffe i den første gruppekamp, hvor man spillede 0-0 mod Sverige.

Fredag var der dog gode nyheder, da det spanske landshold kunne meddele, at Busquets er blevet rask igen. Barca-spilleren er blevet testet negativ flere gange - senest denne fredag, som er afgørende for, at han nu kan vende tilbage til EM.

Busquets forventes at slutte sig til den spanske landsholdstrup allerede i dag, men den catalanske midtbanegeneral får naturligt nok ikke spilletid i lørdagens kamp mod Polen, da han ikke når at træne med inden.

Derimod forventes Busquets at være med i startopstillingen den 23. juni, når Spanien spille den sidste og måske afgørende gruppekamp mod Slovenien. Opgøret spilles på Estadio de La Cartuja i Sevilla.

.:FORSIDE:.