fbpx
Annonce

Barca har vundet deres CL-gruppe 13 sæsoner i træk

Magnus Wind - 29.11.19

© Getty Images
// Champions League

Med sejren over Dortmund onsdag aften, har Barca vundet deres gruppe i dette års Champions League. Det er 13. sæson i træk at klubben formår at gøre dette, hvilket er rekord i turneringen. 

For 13. sæson i træk har Barca vundet deres gruppe i Champions League. Med 3-1 sejren over Dortmund onsdag aften, kan catalanerne rejse til Milano på sidste spilledag, velvidende at hverken Inter Milan eller Dortmund kan nå at indhente dem.

De 13 sæsoner i træk som gruppevinder er rekord i turningen og stimen startede tilbage i 2007-08 sæsonen, hvor Frank Rijkaard var træner. Derudover er klubben nu ubesejret i 19 kampe i træk i gruppespillet i Champions League og i 34 kampe i træk på Camp Nou.

Som gruppevinder kan Barca ikke trække andre gruppevindere, når der den 16. december trækkes lod til forårets knockout-fase. Dermed undgår Valverdes mandskab at møde storklubber som Bayern München, Juventus, Paris Saint-Germain og Manchester City. Disse hold, har ligesom Barca, allerede vundet deres respektive grupper.

Barca kan heller ikke møde en 2'er fra egen liga, hvilket udelukker Real Madrid der må se PSG tage gruppesejren, samt sandsynligvis også Atlético de Madrid, der har gode chancer for en andenplads efter Juventus.

Ottendedels-finalerne vil blive spillet i slutningen af februar.

.:FORSIDE:.