fbpx
Annonce

Avis: Saudi Arabien har budt 80 mio. for Raphinha

Simon Arun Vrábel - 19.03.24

// Raphinha

Næsten lige siden Raphinha ankom til Barca, har der været interesse fra saudi arabisk fodbold i den brasilianske angriber, og nu skulle der være sendt et konkret bud afsted, som den sportslige ledelse i øjeblikket overvejer.

Barcas sportslige ledelse står i et svært dilemma, for et salg af Raphinha til saudi arabisk fodbold vil uden tvivl styrke klubbens økonomi, men omvendt vil det stille holdets nye træner i en svær situation rent sportsligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport, som fortæller, at det er de fire store klubber i Saudi Arabien, som alle sammen forsøger at hente den Raphinha til den mellemøstlige liga. Angiveligt skulle der være tale om Al-Hilal hvor Raphinha’s landsmand Neymar i dag spiller, Al-Nassr med Cristiano Ronaldo, Al-Ittihad med Benzema og Al-Ahli som primært er statsejet.

Raphinha har mulighed for at få en langt mere fremtrædende rolle end han har i Barca, imens hans lønpakke uden tvivl også vil være mere attraktiv. Omvendt vil det sportslige projekt være meget anderledes end i Barca, hvor næste sæson blandt andet byder på Champions League, en ny træner og endnu en spændende kamp om ligatitlen.

Derfor står både Raphinha og klubbens ledelse i en svær situation, hvor den attraktive økonomi skal vejes op imod sportslige ambitioner. Da man samtidig endnu ikke har afklaret hvem træneren for næste sæson bliver, er det derfor meget sandsynligt, at der ikke bliver truffet nogen beslutning før i løbet af sommeren.

Barca betalte tilbage i 2022 57 millioner euro for Raphinha, som ved sin ankomst underskrev en kontrakt for fem år. Siden da er det blevet til 77 kampe i Barca-trøjen med 15 mål og 21 assist til følge.

raphinha44F

.:FORSIDE:.