fbpx
Annonce

Avis: PSG presser på for at forlænge med Messi

FCBARCELONA.DK - 09.04.23

// Lionel Messi

Selvom der snart er meget der peger på, at Leo Messi forlader Paris Saint-Germain til sommer, har den franske klub ikke opgivet at beholde ham. Der er forlydender om, at de presser på for at forlænge hans kontrakt.

Mens man i Barcelona angiveligt forsøger at bane vejen for et comeback til Leo Messi trods store økonomiske udfordringer, arbejdes der intenst i Paris på at overbevise den argentinske verdensmester om, at han skal blive hvor han er. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Trods endnu en skuffende sæson i Champions League, vil PSG beholde holdets verdensmester og Ballon d'Or vinder. Det er dog endnu ikke lykkes for dem at aftale en forlængelse og det skaber bekymring i den franske hovedstadsklub.

Derfor presser PSG på for at få Messi til forhandlingsbordet, så de kan få en underskrift på en ny kontrakt. Det ser dog svært ud, for var Messi 100% overbevist om at han ville blive, havde han for længst skrevet under.

Nu holder argentineren alle muligheder åbne. Han ved at han er ønsket hjemme i Barcelona og samtidig er det en kendsgerning, at PSG's publikum ved gentagne lejligheder har ytret sin utilfredshed med ham. Der skulle angiveligt være en af årsagerne til, at Messi overvejer at tage tilbage til den catalanske hovedstad.

Nu går PSG-præsident Nasser Al Khelaifi angiveligt personligt ind i sagen i håbet om, at han kan overbevise Messi om, at han skal droppe alle tanker om et skifte.



.:FORSIDE:.