fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg kommer ikke til at spille i Europa igen'

FCBARCELONA.DK - 04.11.23

// Lionel Messi

I anledning af kåringen af Ballon d'Or, har magasinet France Football mødt Leo Messi til et interview. Her lyser Messis kærlighed til Barca tydeligt igennem og han afslører også, at han vender tilbage når karrieren er slut.

'Når min fodboldkarriere engang slutter, vender vi tilbage til Barcelona. Det er vores hjem og her har vi vores daglige vaner og vores venner, men jeg har ingen idé om hvad jeg skal lave på det tidspunkt. Det har jeg endnu ikke tænkt over og det ønsker jeg heller ikke at gøre' kommer det fra Messi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han lægger ikke skjul på, at han hellere end gerne havde spillet for Barca nu. 'Mit største ønske var altid at vende hjem for at spille for Barcelona igen og trække mig tilbage der, som jeg altid havde drømt om, men det var ikke muligt' sagde han videre.

Messi følger stadig Barca tæt og han kan lide hvad han ser. 'Jeg synes holdet har udviklet sig efter at Xavi kom til. Der er en blanding af unge med et meget højt niveau og mere erfarne spillere som Lewandowski og Koundé' kom det fra argentineren.

Der har været rygter om, at Barca ville leje Messi fra Inter Miami, men de rygter slog Messi hurtigt ned. 'Det er der intet om. Nu har jeg taget skridtet med at spille i USA og jeg tror ikke, at jeg kommer til at spille i Europa igen. Selvfølgelig vil jeg savne at spille Champions League eller ligaen resten af mit liv, for det er helt specielle kampe, men jeg nød det så meget jeg kunne og føler ingen frustration' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt, hvornår han lægger støvlerne på hylden. 'Jeg har altid sagt, at jeg ikke tænker på fremtiden, men tager en dag af gangen. Fysisk har jeg det godt og jeg ved ikke, hvor meget længere jeg spiller. Jeg ønsker at fortsætte til jeg ikke kan mere, når fysikken forhindrer mig at spille som jeg ønsker det' var svaret.



.:FORSIDE:.