fbpx
Annonce

Avis: Messi klar til halv løn, men det er ikke nok

FCBARCELONA.DK - 11.07.21

// Lionel Messi


Barca kæmper massivt for at kunne forlænge med Messi, men lønbudgettet er for højt. Nu fortæller avisen Sport, at Messi har accepteret at halvere sin løn, men selv ikke det vil skabe plads i budgettet til hans løn.

Messi har tillsyneladende besluttet sig for fortsætte i Barca og han er samtidig bevidst om klubbens store problemer med økonomien. Derfor har han angiveligt tilbudt at gå ned til halv løn.

Det er noget der letter i lønbudgettet, men i følge avisen Sport er det ikke nok til at Barca kommer ned under den grænse som La Liga reglerne foreskriver. Derfor kan Barca ikke forlænge med Messi, selv ikke til halv løn.

Der skal derfor sendes flere spillere væk, før man kan tegne kontrakt med Messi. Imens går tiden uden at man ved om det lykkes og spørgsmålet er hvor længe Messi kan vente.

Lige nu er der næppe nogen alarm der lyder, for Messi har indledt sin velfortjente sommerferie efter triumfen i Copa América. Han holder ferie minimum tre uger og det køber lidt tid til præsident Joan Laporta. Efter Messis ferie er det indlysende, at der er brug for en afklaring.

At Barca står i denne situation viser hvor alvorlig situationen er og det kan ikke afvises, at catalanerne bliver tvunget til at kaste håndklædet i ringen når det gælder Messi. Man vil dog gøre alt hvad der er muligt og de fleste gætter fortsat på, at Messi også er at finde i Barca-trøjen den kommende sæson.

.:FORSIDE:.