fbpx
Annonce

Avis: Barca forsøger at sende Coutinho til United

FCBARCELONA.DK - 06.12.21

// Philippe Coutinho

Hvis Barca skal kunne forstærke sig i januar måneds transfervindue, skal klubben samtidig af med spillere og gerne nogle af de løntunge. Nu fortæller avisen The Sun, at Barca forsøger at få sendt Coutinho til Manchester United.

Philippe Coutinho spiller ikke den store rolle på Barcas mandskab og da han samtidig er den bedst betalte spiller i truppen, vil det lette gevaldigt i lønregnskabet, at komme af med ham. Derfor arbejder klubben angiveligt på, at få sendt brasilianeren videre i karrieren allerede til januar.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Der er næppe tvivl om, at Premier League er mest oplagt for Coutinho, for her er han stadig et kæmpe navn fra sin tid i Liverpool. Ifølge avisen The Sun er Manchester United interesseret i Coutinho efter en svær sæsonstart, der har kostet Ole Gunnar Solskjær trænerjobbet.

Derfor håber Barcas sportslige ledelse at få sendt Coutinho til United, gerne som et salg til januar, men alternativt på lejeaftale for resten af sæsonen, med en købsforpligtelse. Der tales om en pris på 40 mio. euro.

The Sun skriver også, at der måske kan indgå en United-spiller i handlen. Her nævnes både Cavani og Martial som muligheder.

Det helt store spørgsmål er dog hvad Coutinho siger til United, der som bekendt er Liverpools ærkerival. Brasilianeren vil ikke blive populær hos Liverpools fans med sådan et skifte.

.:FORSIDE:.