fbpx
Annonce

Araújo: ’Når vi taber mister jeg nogle gange hovedet'

Simon Arun Vrábel - 22.12.23

// Ronald Araujo

Ronald Araújo har netop givet et interview hvor han både taler om sin stærke vindermentalitet og hvad der sker med hans personlighed når holdet taber. Samtidig løfter Barcas han sløret for hvem hans forbillede er.

Efter nogle uger med hyppige rygter om et skifte til Bayern München har Ronald Araújo ladet sig interview af medlemsbladet Revista Barca, og her er der umiddelbart intet som tyder på, at den 24-årige forsvarsspiller fra Uruguay planlægger et skifte væk fra Barca, som han ønsker at vinde endnu flere titler med.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg har vundet tre titler med Barca, men jeg vil vinde flere. Jeg er en født vinder, og jeg ønsker altid at vinde. Når vi taber, mister jeg nogle gange hovedet, og ændrer karakter. At opnå succes og kæmpe om titler er ikke kun holdets ønske, men også noget helt personligt’, indledte Araújo.

’Jeg synes, at vi har gjort et godt stykke arbejde, siden Xavi satte sig i trænersædet. Vi har fået genskabt Barcas måde at spille fodbold på, og ankomsten af især de unge spillere har hjulpet os. Det er rigtigt, at klubbens økonomiske situation er svær, men vi har fået bygget et hold med både unge og erfarne spillere. Jeg tror på, at vi kan kæmpe med om mange titler, og da vi vandt ligaen sidste år, oplevede vi hvor fantastisk det er at vinde. Jeg håber, at vi får for vane at vinde mange flere titler’, forsatte den 24-årige forsvarsspiller, inden han løftede sløret for, hvem ét af hans store forbilleder er.

’Carles Pyuol er et stort referencepunkt for mig, ligesom han er det for mange af os, der spiller i forsvaret – især os i Barca. Han er et forbillede, som jeg ønsker at efterfølge, og som jeg synes alle burde følge. Som kaptajn formidlede han klubbens værdier på en måde, som jeg også ønsker at gøre det. Jeg har et godt forhold til ham, og i ny og næ sender han mig en besked, hvilket gør mig enormt glad’ sagde Araujo videre.

Ronald Araújo ankom som 19-årige til Barca med en beskeden markedsværdi på 1,5 mio. euro, men siden da har forsvarsspilleren udviklet sig til at være blandt de bedste i europæisk fodbold. I dag er den 24-årige forsvarsspiller vurderet til at have en værdi på ca. 70 mio. euro. Araújo har kontrakt med Barca frem til 2026, og en frikøbsklausul på 1.000 mio. euro.



.:FORSIDE:.