fbpx
Annonce

Xavis største og vigtigste kamp venter i aften

FCBARCELONA.DK - 24.02.22

// Napoli

ps5 art


Det kunne ligne Xavis midtvejseksamen, når Barca i aften møder Napoli i returkampen i Europa League, for holdet risikerer at ryge ud af den fjerde turnering med Xavi som træner. Derfor er han under pres i aftenens kamp.

Xavi havde hverken succes i Champions League, Copa del Rey eller den spanske Supercup. Nu står han foran den altafgørende kamp mod Napoli på Stadio Diego Armando Maradona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med et skuffende 1-1 resultat fra første opgør på Camp Nou for en uge siden, er kravet en sejr på Napolis bane, noget som på forhånd ser rigtig svært ud. Italienerne er stærke på eget græs, så Barca-spillerne kommer på hårdt arbejde.

Det er værd at bemærke, at udebanemål ikke længere tæller dobbelt, så et uafgjort resultat på f.eks. 2-2 vil ikke sende Barca videre, men sende kampen ud i forlænget spilletid og muligvis i straffespark. Givet er det, at der skal findes en vinder i aften.

Det er indiskutabalt Xavis største og vigtigste kamp indtil nu denne sæson. Enten ryger han ud af endnu en turnering og det kan skabe tvivl om hans projekt, eller også kommer holdet videre i turneringen, hvilket vil booste optimismen i klubben til nye højder.

Europa League er med stor sandsynlighed den eneste mulighed denne sæson for at vinde et trofæ, for mesterskabet synes meget langt væk med 15 point op til Real Madrid. Det øger presset på Barcas træner.

Det kan derfor meget vel blive en kamp der kommer til at definere resten af sæsonen for Xavi og hans spillere. Opgøret fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport.

.:FORSIDE:.