fbpx
Annonce

Xavi oplever sin første krise som Barca-træner

FCBARCELONA.DK - 19.04.22

// Xavi // Cadiz

Alt tydede på at Xavi havde fået Barca på rette spor efter en skidt start på sæsonen hvor Koeman blev fyret, men efter de to nederlag til Frankfurt og Cádiz, står Barca-træneren i sin første store krise.

Barca har før lidt smertelige nederlag med Xavi på sidelinjen, men det var kort tid efter hans tiltræden og alle vidste, at han ikke kunne skabe mirakler. Holdet blev godt forstærket i januar måneds transfervindue med Torres, Alves, Aubameyang og Adama og det blev et vedepunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca begyndte at vinde mange kampe og de tabte ingen. Ikke alt fungerede optimalt, men formkurven var stigende og det kulminerede med 0-4 sejren i El Clásico. Herefter begyndte det at nedad bakke.

Den helt store skuffelse kom i returkampen mod Eintracht Frankfurt hvor Barca uventet røg ud af Europa League efter en skidt kamp. Endnu værre blev det mod Cádíz, der sensationelt kunne rejse hjem fra Camp Nou med alle tre point.

Inden disse to kampe havde Barca været i store problemer mod Levante, så det er tre kampe i træk hvor det slet ikke har fungeret for Barca. Denne gang kan Xavi ikke forklare sig med, at han har haft kort tid som træner.

Nu skal Xavi forsøge at få stoppet nedturen, så placeringen i top 4 ikke kommer i fare, for det vil være en reel katastrofe for klubben, hvis man ikke kommer med i Champions League til næste sæson.

.:FORSIDE:.