fbpx
Annonce

UEFA-præsident kommer med nye trusler mod Barca

FCBARCELONA.DK - 12.06.21

// UEFA


Selvom UEFA har set sig tvunget til, at stoppe disciplinærsagen mod Barca, Real Madrid og Juventus for planerne med Super League, afholder det ikke UEFA-præsident Ceferin fra at komme med nye trusler mod klubbberne.

Aleksander Ceferin har tydeligvis ikke opgivet at straffe Barcelona, Real Madrid og Juventus for deres initiativ med den nye europæiske Super League. Det ligger fast efter en udtalelse i går til italienske RAI Sport.

'Det eneste jeg vil sige er, at retfærdighed er langsom, men den kommer altid. Jeg vil ikke gå i detaljer omkring vores disciplinærkomité, men selvfølgelig er det vores intention, at få løst sagen ved domstolen. Derfor ser jeg det ikke som et definitivt stop af disciplinærsagen. Vi skal have afklaret de juridiske aspekter og derefter fortsætter vi fremad' sagde han.

Ceferin er tydeligvis vred over, at de tre klubber stadig holder fast i planerne om Super League. 'Nogle gange har jeg den oplevelse, at de tre klubber er som små børn, der ikke har været i skole et stykke tid og ikke bliver inviteret til en fødselsdag, men forsøger at komme med til festen ved hjælp af politiet' sagde han videre.

Fronterne er derfor stadig trukket skarpt op mellem UEFA og de tre klubber. Den 20. juni holder Barca generalforsamling og her skal medlemmerne diskutere netop Super League og sandsynligvis stemme om ledelsen skal arbejde videre med planerne.

.:FORSIDE:.