Ter Stegen kan sætte personlig rekord i El Clásico

FCBARCELONA.DK - 18.04.24

Med 1-0 sejren over Cádiz i lørdags, spillede Barca sin sjette kamp i træk i ligaen uden at lukke mål. Dermed nærmer Ter Stegen sig sin egen rekord med at holde buret rent og rekorden kan komme i søndagens El Clásico.

Barcas defensiv er igen blevet velfungerede efter en længere periode, hvor der blev lukket for mange mål ind. Det har hjulpet gevaldigt at Ter Stegen er tilbage fra sin skade, for tyskeren har lukket godt af og skabt ro i den bagerste kæde.

Efter kampen mod Cádiz har Ter Stegen holdt buret rent i 583 minutter og dermed er han kun 53 minutter fra sin rekord fra sidste sæson, hvor han ikke lukkede mål ind i 636 minutter.

Næste ligakamp er som bekendt El Clásico på søndag i Madrid og her kan tyskeren altså sætte ny personlig rekord. Lykkes det, vil det hjælpe holdet til den sejr som de har brug for, hvis der igen skal skabes spænding om mesterskabet.