fbpx
Annonce

Større rokade for truppens trøjenumre er på vej

Anders Lang Jensen - 21.07.22

// Trøjer

Barca har denne sommer hentet en håndfuld nye spillere ind, og med den heftige transferaktivitet skal der også fordeles nye trøjenumre i truppen. Der er lagt op til en større rokade, hvor flere får nye numre fra den kommende sæson.

Den seneste træningskamp mod Inter Miami gav et hint om, hvordan trøjenumrene ser ud i den nye sæson. Franck Kessié spillede med nummer 19, som tidligere var Ferran Torres’ nummer. I stedet ventes det, at Torres overtager nummer 11, som Adama Traoré havde sidste år, melder avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nytilkomne Raphinha spillede træningskampen i nummer 22, og dermed har brasilianeren valgt samme trøjenummer, som han bar i Leeds United. Pierre-Emerick Aubameyang havde nummer 25 i sidste sæson, men mod Inter Miami var det med nummer 17 på ryggen, efter Luuk de Jong forlod klubben denne sommer.

Danske Andreas Christensen spillede i nummer 15, som Clément Lenglet efterlod efter sit skifte til Tottenham denne sommer. Iñaki Peña var ny nummer 13, som Neto har haft i sin tid på Camp Nou. Neto ventes dog at forlade Barca i løbet af sommerens transfervindue.

Pedri er allerede blevet bekræftet som holdets nye nummer 8, men i de kommende uger kan meget fortsat nå at ske med trøjenumrene. Robert Lewandowski mangler at få et nummer, men det oplagte nummer 9 er lige nu optaget af Memphis Depay – hollænderen rygtes dog væk denne sommer.

.:FORSIDE:.