fbpx
Annonce

Sæsonen kan være slut for Alejandro Balde

Peter Vyff - 26.01.24

 


Alejandro Balde måtte i onsdags lade sig udskifte mod Athletic Club, efter at have pådraget sig en lårskade. Catalaneren forventes ude i mindst fire uger, og hvis det skulle ende i en operation, kan det være slutningen på hans sæson.

Xavi måtte i onsdags se endnu en af sine spillere pådrage sig en skade, da Alejandro Balde måtte forlade banen i første halvleg i Copa del Rey-kvartfinalen. Barca har endnu ikke været ude med en officiel melding omkring forsvarsspillerens skade, men alt tyder på, at han er ude i flere uger.

Meldingen lyder ifølge avisen Marca på, at Xavi må undvære Balde i fire til seks uger, alt afhængig af skadens omfang. Lårskaden kan dog også vise sig så alvorlig, at det kan blive nødvendigt med en operation, hvilket i værste fald kan betyde, at han er ude i helt op til fire måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Baldes sæson vil i det tilfælde være slut, og det vil samtidig også bringe hans plads på Spaniens landsholds i fare, og og en eventuel deltagelse til EM-slutrunden. Catalanerne håber derfor også, at det ikke bliver nødvendigt med en operation, da Marcos Alonso heller ikke er til rådighed i øjeblikket.

På sit pressemøde i dag fortalte Xavi, at det vil være helt op til Balde selv om han vil opereres, eller gennemgå en mere konsevativ behandling for at komme sig over muskelskaden.

Xavi forventes i første omgang at benytte enten Héctor Fort eller João Cancelo på venstre back, hvilket dog i høj grad også kommer an på portugiserens tilstand, da han også har siddet ude med en skade. Det bliver spændende at se, hvordan cheftræneren vælger at agere mod Villarreal i morgen aften, hvor der skal tre point på bordet.



// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.