fbpx
Annonce

Renoveringen af Camp Nou får bedre betingelser

Peter Vyff - 21.03.24

 


Ombygningen af Camp Nou er i fuld gang, og efter planen skal Barca spille kampe på det nye stadion i slutningen af året. Renoveringen har nu imidlertid fået bedre arbejdsbetingelser, da byrådet har udvidet den lovlige arbejdstid.

Både spillere, fans og ledelse ser frem mod november, hvor Barca efter planen får lov til at indtage det renoverede Spotify Camp Nou. Catalanerne er i denne sæson henvist til Estadio Olímpic på bjerget Montjuïc, hvor tilskuerantallet har været noget lavere end forventet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har sat sig i omsætningen på kampdage, og ledelsen håber derfor at ombygningen ikke kommer til at overskride tidsplanen. Og det er der god grund til, at den ikke gør, eftersom færdiggørelsen af Camp Nou nu har fået en del bedre arbejdsbetingelser.

Det skyldes ifølge avisen Mundo Deportivo, at byrådet i Barcelona har givet lov til at renoveringsarbejdet kan fortsætte efter kl. 20.00, hvor arbejdet normalt har skulle stoppe. Arbejderne kan du fortsætte indtil midnat, dog ikke med tungt maskineri, ligesom der også gives lov til at arbejde om lørdagen i resten af marts måned.

Disse to nyheder betyder, at ombygningen nu har fået langt større chance for at overholde deadlinen i november, hvor Barca kan fejre deres 125 års jubilæum. Fejringen skal efter sigende ske med en stort anlagt showkamp, hvor en række af historien største spillere forventes at deltage.

Spotify Camp Nou vil til novemder kunne huse cirka 60.000 og det bliver først til sommeren 2026, at alt er helt færdigt og 105.000 tilskuere kan tage plads.

campnou16F

// Camp Nou
.:FORSIDE:.