fbpx
Annonce

Rafa Yuste: ’Vi var ikke skarpe nok foran mål'

Simon Arun Vrábel - 29.10.23

© Getty Images
// El Clásico // Rafa Yuste
 


Vicepræsident med ansvar for det sportslige område, og Joan Laportas højre hånd, Rafa Yuste, forsøgte at bevare optimismen og fokusere på de gode ting, da han efter nederlaget til Real Madrid udtalte sig til tv-stationen DAZN.

Det var til den spanske tv-station DAZN, at Yuste lod sig interviewe, og her var det især den manglende skarphed i første halvleg, som indledningsvis ærgrede vicepræsidenten.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er altid svært, at holde hovedet højt når man taber, men vi foretrækker at fokusere på de gode ting ved kampen. Spillerne gjorde det rigtig godt, og vi kunne have scoret mål nummer to, hvilket ville have skabt meget mere ro, men vi må erkende, at vi ikke var skarpe nok foran mål’, indledte Yuste sin analyse af kampen.

’I fodbold er det nogle gange de små ting, som kan gøre en forskel. Real Madrid har gode spillere, og Bellingham scorede et mål fra en imponerende distance. Vi har også meget gode spillere, men vi havde nogle markante fravær i dag. Jeg vil dog ikke stå her og skyde skylden på de skadede spillere, men sandheden er, at de betyder enormt meget for os. Når de er tilbage tror jeg på, at vi kan kæmpe med om samtlige titler’ forsatte Yuste.

’Vi manglede skarphed foran målet i dag, men vi har et ungt hold, og vi er i gang med at bygge et fantastisk hold for fremtiden. Vores unge spillere er i gang med en fantastisk sæson og vi er meget spændte på, hvad fremtiden bringer’ afsluttede han.

.:FORSIDE:.