fbpx
Annonce

Pedris skade kan vare længere end først forventet

Anders Lang Jensen - 20.12.23

// Pedri

Tirsdag måtte Pedri udgå fra et træningspas grundet muskelsmerter, og de første meldinger i mediebilledet var, at der ventede en kort pause på to uger. Skadespausen kan dog meget vel blive længere for skadesramte Pedri.

Efterårssæsonen er stort set færdig, og efter at Pedri netop er kommet tilbage fra en lang skadespause, venter der nu endnu en periode på sidelinjen. Tirsdag blev Pedri skadet til træning, og de indledende meldinger lød på en kort pause. Det indikerede den officielle bekræftelse fra Barca også, for her talte man om en 'mindre skade'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge mediet Catalunya Ràdio vil der dog ikke blot være tale om en to ugers pause for 21-årige Pedri. Midtbaneprofilen er nemlig tvivlsom helt frem til kampene i den spanske supercup, der spilles i Saudi-Arabien den 11. januar. Her møder Barca Osasuna i semifinalen.

Catalunya Ràdio beretter altså, at Pedri misser en håndfuld flere kampe i det nye år grundet muskelskaden fra tirsdagens træningspas. Klubben vil uden tvivl være på den sikre side med Pedris skadeshistorisk in mente, og man vil ikke forhaste hans comeback til banen i et for tidligt stadie.

pedri14

 

.:FORSIDE:.