fbpx
Annonce

Pedri: 'Utroligt at jeg har vundet Kopa trofæet'

FCBARCELONA.DK - 06.12.21

// Pedri

I mandags blev Pedri kåret til den bedste spiller under 21 år ved Ballon d'Or og det er tydeligvis en kåring han sætter meget stor pris på. Samtidig understreger han, at det er de kollektive titler der er de vigtigste.

'Jeg er meget glad for Kopa trofæet. Det er en belønning for det arbejde der er udført gennem et helt år og det er utroligt, at have vundet det. Jeg håber det kun er starten. Det er en ære at følge kæmper som Kylian Mbappé og De Ligt, der er store stjerner. Fremtiden tilhører dem. Desuden er man ikke vant til, at det er midtbanespillere der belønnes' udtaler Pedri til magasinet France Football, der står for Ballon d'Or.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Pedri bliver spurgt, om han drømmer om at vinde Ballon d'Or. 'Det er det største trofæ. men inden man vinder Ballon d'Or, skal man fokusere på de kollektive titler, der er de vigtigste. At vinde et VM for dit land må være utroligt' svarer han.

Til sidst kommenterer Pedri også Barcas trænerskifte. 'Xavi har en helt klar idé om fodbold og jeg er sikker på, at vi vil forbedre os med ham' afslutter han.

.:FORSIDE:.