fbpx
Annonce

Óscar Hernández fortsatte sin perfekte sejrsstime

Anders Lang Jensen - 15.04.24

 


Lørdag mod Cadiz afsonede Xavi sin anden kamp i sin karantæne, og det var hans bror og assistenttræner Óscar Hernández, der igen tog holdet igennem kampen fra sidelinjen. Det var hans sejr nummer 7 ud af 7 mulige.

Xavi har et stort temperament, og det kan tydeligt ses på de karantænedomme, som cheftræner har fået i sin tid som Barca-chef. I alt har hans bror og assistenttræner Óscar Hernández stået alene på sidelinjen i 7 kampe efter Xavis ansættelse, og det er mildt sagt gået glimrende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Óscar Hernández har nemlig vundet samtlige 7 kampe, som han har ledet Barca igennem fra sidelinjen i forbindelse med en karantænedom til Xavi. Endnu mere imponerende er det, at Barca har holdt nullet i hele 6 af de 7 kampe, som Óscar Hernández har sejret med Barca.

Xavis karantæne på to kampe er nu afsonet, og dermed er han tilbage på sidelinjen i næste ligakamp, som er mod Real Madrid på udebane søndag aften. Inden da venter dog en afgørende returkamp i Champions League mod franske Paris Saint-Germain tirsdag aften.

oscarhernandez1

// Oscar Hernandez
.:FORSIDE:.