fbpx
Annonce

Optakt: Leganés - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 23.11.19

© Getty Images
// Leganés

Efter to ugers landskampspause, skal Barca en tur til Madrid, hvor de møder bundholdet Leganés i ligaens 14. runde, et opgør der fløjtes i gang allerede kl. 13.00. Læs her vores optakt til kampen.

Barca topper ligatabellen og sådan skulle også gerne være efter kampen mod Leganés. Holdet fra den spanske hovedstad ligger nemlig isoleret i bunden med blot seks point og hele syv point op til nedrykningsstregen. Derfor vil alt andet end en sejr til Barca være en katastrofe set med Barca-briller. Det er virkelig bund mod top i dagens kamp.

Alligevel var træner Ernesto Valverde forsigtig, da han holdt pressemøde i går. Han errindrede om, at Barca i sidste sæson tabte mod netop Leganés. 'Vi havde en dårlig oplevelse på udebane mod Leganés sidste år, hvor vi tabte. Det kan godt være, at de ligger sidst i tabellen i denne sæson, men vi må ikke glemme hvor svært vi havde det sidste år. Det bliver ikke nogen nem kamp' sagde han.

Barca må undvære en række spillere og derfor kom der hele fire spillere fra B-holdet med, da Valverde i går udtog truppen til opgøret. Truppen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Wague, Piqué, Umtiti, Todibo, Junior, Busquets, Rakitic, De Jong, Vidal, Aleñá, Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé, Fati, Pérez, Araujo og Morer. Med 20 mand udtaget, skal to sorteres fra inden kampen.

Leganés har netop skiftet træner. Nu er det den erfarne Javier Aguirre der leder holdet og han er klar over, at det ikke bliver nogen let opgave for hans spillere. 'Hvis du ikke er tændt og motiveret, kører de dig over. Jeg tager for givet, at motivationen kommer af sig selv. Der er millioner der kigger med og hvis vi vinder, vil alle vide hvem vi er' kom det fra ham.

Barca har ofte oplevet problemer efter en landskampspause og med kampe mod Dortmund og Atlético de Madrid lige om hjørnet, er der samtidig en risiko for, at Barcas spillere tager for let på opgaven i dag. Det er helt sikkert noget som Valverde har italesat overfor sine spillere.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 og kan streames på Strive Sport.

.:FORSIDE:.