fbpx
Annonce

Officielt: UEFA opgiver sanktioner mod Barca

FCBARCELONA.DK - 28.09.21

// UEFA // Super League

UEFA har denne tirsdag erkendt et svigende nederlag, da man i en pressemeddelelse har offentliggjort, at man har droppet intentionerne om at sanktionere klubberne bag det omdiskurerede Super League-projekt. 

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har i en pressemeddelelse offentliggjort, at forbundets klageinstant har erklæret sagen for ugyldig. Man betragter nu sagen som lukket og som om den aldrig var startet.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Det er som bekendt Barca, Real Madrid og Juventus, som er de seneste tilbageværende klubber i Super League-projektet. De resterende klubber trak sig under pres fra UEFA, men kan nu ende med at vende tilbage, da domstolen har givet sit ord for, at man ikke kan blive straffet for deltagelsen.

UEFA's beslutning om at drope alle sanktioner mod Barca, Real Madrid og Juventus kommer i kølvandet på en klokkeklar afgørelse fra en domstol i Madrid, som slog fast, at UEFA på ingen måde må true eller straffe de tre klubber med sanktioner for deres intentioner om at starter Super League.

Barca, Real Madrid og Juventus har helt tiden slået fast, at man forsvaret sin ret til at kigge på en ny Super League og at man fortsætter arbejder på at realisere planerne.

.:FORSIDE:.