fbpx
Annonce

Officielt: Memphis Depay skifter til Barca!

FCBARCELONA.DK - 19.06.21

// Depay

Så er det endelig officielt! Memphis Depay spiller for Barca den kommende sæson. Han kommer på fri transfer fra Lyon og noget overraskende lyder aftalen med Barca kun på to sæsoner.

Det har snart længe været betragtet som en kendsgerning, at Depay ville skifte til Barca, men det har trukket ud med den officielle bekræftelse. Ifølge flere catalanske medier skyldes det, at Depay kun ville skrive under for to år, mens Barca ønskede en længere aftale.

Den kamp vandt Depay, for Barca oplyser at aftalen løber frem til juni 2023, så det er altså kun de to næste sæsoner at Depay repræsenterer Barca, med mindre man vælger at forlænge samarbejdet. Frikøbsklausulen lyder på astronomiske 500 mio. euro.

Depay kommer på fri transfer fra franske Olympique Lyon, hvor han var sit holds anfører og klart største profil. Lige nu er han med Holland til EM, hvor han også spiller en hovedrolle, senest med en scoring i fredags mod Østrig.

27-årige Depay er en alsidig angriber der dækker alle positioner i front. Det er forventningen, at han hovedsagligt skal bruges som decideret 9'er, hvor han kommer til at kæmpe om spilletiden med nytilkomne Agüero.

Depay er sommerens fjerde forstærkning efter Sergio Kun Aguero, Eric García og Emerson.

.:FORSIDE:.