fbpx
Annonce

Ni La Masia spillere var i aktion mod Levante

FCBARCELONA.DK - 28.09.21

// La Masia // Levante

Barcas berømte akademi La Masia, sætter på ny sit præg på Barcas hold, efter en årrække med kritik af, at man ikke satsede nok på klubbens egne spillere. Mod Levante var der hele ni La Masia spillere i aktion.

Pengekassen er tom og det gør det svært at hente de forstærkninger som Koeman finder det nødvendigt. I stedet satser man på en række af klubbens egne talenter og det så man resultatet af i kampen mod Levante.

Her var seks af spillerne i startopstillingen fra La Masia, nemlig Piqué, Eric García, Mingueza, Busquets, Nico og Gavi. Senere i opgøret kom Araujo, Riqui Puig og Ansu Fati på banen. Dermed var ni ud de 16 spillere der kom i aktion, fra La Masia.

Nogle vil nok indvende, at Ronald Araujo ikke har spillet i La Masia, men han havde to sæsoner på B-holdet og derfor regner Barca selv ham som en af deres egne spillere.

To andre La Masia-spillere, Jordi Alba og Sergio Roberto var ikke med i opgøret. Alba fordi han er skadet og Sergi Roberto fordi han blev syg op til kampen.

La Masia fylder således meget mere i denne sæson og det glæder mange tilhængere sig over, selvom alle nok er enige i, at et par nye klassespillere ville styrke holdet.

.:FORSIDE:.