fbpx
Annonce

Neymar bekræfter: Ville skifte tilbage til Barca

FCBARCELONA.DK - 26.01.22

// Neymar

Gennem de seneste år har der været adskillige rygter om, at Neymar ønskede at forlade PSG for at vende tilbage til Barca. Nu bekræfter brasilianeren rygterne i en dokumentar på Netflix.

Lige siden Neymars opsigtsvækkende skifte til PSG i 2017 har det stået klart for det fleste, at brasilianeren ikke har haft det nær så godt, som han havde det i Barcelona. Det gælder både på fodboldbanen og på det personlige plan.

Derfor har der da også kontinuerligt været historier om, at Neymar havde fortrudt sit klubskifte og at han hele tiden arbejdede på at vende tilbage til Barca. Nu bekræfter den brasilianske angriber rygterne i en ny dokumentar på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Da jeg tog beslutningen om at forlade PSG var det ikke på grund af tilhængerne eller klubben Jeg kunne hurtigt se, at jeg havde det bedre et andet sted. Jeg har aldrig haft noget imod PSG eller klubbens fans - det var slet ikke hvad det handlede om' sagde Neymar ifølge aviserne Sport og Mundo Deportivo.

Også brasilianerens far udtaler sig i dokumentaren. 'Han ønskede at forlade PSG for at vende tilbage til Barca. Jeg synes ikke det var nogen god ide, men hvem er det jeg arbejder for? Vi forsøgte at forlade PSG på en venlig måde, men det lykkedes ikke' sagde han.

Barcas ledelse med præsident Bartomeu i spidsen forsøgte at hente Neymar tilbage i sommeren 2019, hvor man præsenterede et tilbud på 110 millioner euro plus Todibo og Rakitic, samt Dembélé på en lejeaftale. Til slut krævede PSG dog 20 millioner euro mere, hvilket fik aftalen til at falde til jorden.

.:FORSIDE:.