fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg vil tilbage til Barca som sportsdirektør'

Anders Lang Jensen - 01.11.21

// Lionel Messi

Argentinske Lionel Messi forlod Barca i sommer under stor dramatik og forundren. Barca-legenden blev ikke enig om en ny kontrakt efter klubbens store økonomiske problemer, og nu er han at finde i franske PSG.

I en længere snak med avisen Sport berørte Messi situationen i det catalanske og om hans fremtidige drømme, som kan involvere en retur til Camp Nou.

Vende tilbage til Barca?
'Ja. Jeg har altid sagt, at jeg ville elske at være i stand til at hjælpe klubben igen, med hvad end der kan være brugbart. Jeg vil hjælpe klubben til at have få det godt igen. Jeg ville elske at vende tilbage som sportsdirektør på et tidspunkt'.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


'Hvis der kommer en mulighed for det kunne jeg godt tænke mig at bidrage igen, med hvad jeg kan, for det er en klub, jeg elsker meget. Jeg vil gerne hjælpe Barca med at vokse igen og fortsat en af de bedste i verden'.

'Det er allerede besluttet, at vi som familie vil bo i Barcelona igen, og at vores liv kommer til at være der. Det er både hvad jeg selv og min kone ønsker'.

Forhandlinger med Laporta:
'Der var ikke nogen i klubben, der spurgte, om jeg ville spille gratis. Jeg reducerede min løn med 50 procent, og jeg var klar til at give endnu mere. Laportas ord efter mit skifte væk gjorde ondt på mig. Det rejste en tvivl, som jeg ikke fortjente. Jeg har ikke snakket med Laporta, siden jeg forlod klubben'.

Barca-holdet lige nu:
'Barca har et rigtig godt hold og jeg følger dem, når jeg har mulighed for det. Der er vigtige og nye dygtige spillere på holdet - såsom Gavi. Med Agüero og Dembélé tilbage er jeg helt sikker på, at de snart er tilbage på sporet'.

.:FORSIDE:.