fbpx
Annonce

Medier: Barca har lavet aftale med Franck Kessié

FCBARCELONA.DK - 26.01.22

// Franck Kessié

ps5 art


Flere italienske medier meddeler i disse dage, at Barca har indgået en mundtlig aftale med AC Milans Franck Kessié om et klubskifte til sommer. Den ivorianske midtbanespiller har kontraktudløb den 30. juni og kan skifte gratis.

Franck Kessié har tidligere været sat i forbindelse med Barca og nu lyder det til, at et klubskifte er rykket tættere på. Italienske medier som Sportitalia og Tuttomercato meddeler, at Barca har lavet en mundtlig aftale med Kessié.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også den særdeles trovædige catalanske radiostation Catalunya Radio meddeler, at Barca arbejder på at hente Franck Kessié til Camp Nou til sommer. Ivorianeren skulle allerede have meddelt AC Milan, at han ikke forlænger sin kontrakt til sommer. Catalanerne vil derfor kunne få den 25-årige midtbanespiller kvit og frit.

Adskillige andre storklubber skulle have forsøgt at hente Franck Kessié - heriblandt Tottenham, PSG, Manchester United, Liverpool og Arsenal. Nu skulle det dog være Barca, som er tæt på at sikre sig Milan-spilleren.

Kessié spiller i øjeblikket Africa Cup of Nations sammen med Elfenbenskysten og de skal i dag klokken 17.00 møde Egypten i ottendedelsfinalen. Kessié scorede i Elfenbenskystens seneste kamp, da man slog Algeriet med 3-1. Se målet i videoen øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.