fbpx
Annonce

Medie: Agent vil bytte Ter Stegen med Donnarumma

Anders Lang Jensen - 19.01.22

// Ter Stegen

ps5 art


Barcas Marc-André ter Stegen fylder 30 i år, og den tyske målmandsprofil har i de sidste mange måneder fået kritik for et dalende niveau. Et opsigtsvækkende og noget fristende spillerbytte kan dog blive en mulighed i kulissen.

Den italienske superagent, Mino Raiola, har en lang række store fodboldstjerner som klienter og står bag mange transfers i europæisk topfodbold. Agenten har blandt andre italienske Gianluigi Donnarumma i folden, og står det til Raiola, skal målmanden gerne til Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge mediet El Nacional arbejder Mino Raiola på en løsning, der vil sende Marc-André ter Stegen til Paris, for at Gianluigi Donnarumma kan ende i Barca. Spilletiden i den franske hovedstad har ikke været imponerende efter skiftet fra Milan i sommer, hvor Keylor Navas er førstevalg i PSG.

El Nacional beretter, at forhåbningen er, at Barca vil se sådan en manøvre som fristende taget Marc-André ter Stegens alder og form i betragtning. Kun 22-årige Gianluigi Donnarumma har flere år i sig på topplan, men det er tvivlsomt, hvorvidt Barca ønsker at sende Ter Stegen ud af klubben.

.:FORSIDE:.