fbpx
Annonce

Matheus Fernandes vinder titler uden at spille!

FCBARCELONA.DK - 03.12.21

// Matheus

instabar


Matheus Fernandes havde et meget tvivlsomt ophold i Barcelona i sidste sæson og nu spiller han for brasilianske Palmeiras. Begge steder er det lykkes ham at vinde betydningsfulde trofæer, og det endda uden at spille et eneste minut.

Det var en gåde for mange hvorfor Barca hentede Matheus i Brasilien, først for at leje ham ud til Valladolid, for derefter at indlemme ham i truppen til sæsonen 2020/21. Det var tydeligt for de fleste, at Matheus ikke havde niveauet til en klub som Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det blev da også kun til 17 minutters spilletid over hele sæsonen, uden at Matheus var skadet. Minutterne kom i en Champions League kamp. Barca vandt Copa del Rey den sæson og her fik Matheus også en medalje for triumfen, men altså uden at spille et eneste minut i turneringen.

Det har nu gentaget sig i Palmeiras, der forleden vandt Copa Libertadores, det sydamerikanske svar på Champions League. Matheus fik også en medalje her, men heller i Copa Libertadores spillede Mathues et eneste minut. Alligevel var han med helt fremme, da triumfen skulle fejres.

Matheus har kun deltaget i fem kampe for Palmeiras, alle i den brasilianske liga, så også i Brasilien spiller han en sekundær rolle.

Det var Barca der valgte at ophæve kontrakten med Matheus, der dengang var helt uforstående overfor beslutningen. 'Koeman har noget personligt imod mig' sagde han blandt andet i et interview.

Matheus er i øvrigt den eneste nye spiller der er kommet til Barca, uden at han er blevet officielt præsenteret.

.:FORSIDE:.