fbpx
Annonce

Måske Manuel Ugarte ender med at afløse Busquets

Simon Arun Vrábel - 05.03.23

// Manuel Ugarte

Den 21-årige defensive midtbanespiller Manuel Ugarte er for mange et ukendt navn men måske han alligevel ender med at afløse Sergio Busquets hvis han stopper til sommer, for den unge midtbanespiller ligner et godt match.

Det er nok de færreste som kan nikke genkendende til navnet Manuel Ugarte, men han kan meget vel blive Sergio Busquets afløser på den defensive midtbane. Både økonomisk og sportsligt opfylder han mange krav og samtidig har Barca gode relationer til hans agent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ugarte som er 21 år gammel spiller for portugisiske Sporting CP, Han er af uruguaysk afstamning og på Camp Nou har både Luis Suárez og Ronald Araújo givet catalanerne gode erfaringer med spillere fra netop Uruguay. Dertil kommer at Urgarte har den anerkendte fodboldagent Jorge Mendes som repræsentant og det er ingen hemmelighed, at han og Barca-præsidenten Joan Laporta har et godt forhold til hinanden, hvilket vil gøre de eventuelle forhandlinger lettere.

Sidst men ikke mindst, så har Ugarte med sine 21 år karrieren foran sig, modsat mange af de andre kandidater som ellers er blevet nævnt til at varetage den vigtige position på den defensive midtbane. Helt ideelt vil Busquets forlænge sin kontrakt med yderligere én sæson og sammen vil de to kunne lave en glidende overgang, hvilket vil sikre at holdet ikke lider unødvendig last på den position som Busquets har siddet på i over et årti.

Manuel Ugarte er i dag fast mand på den defensive midtbane for Sporting CP som han allerede har repræsenteret 72 gange. Dertil har den unge midtbanespiller mere end 20 kampe på CV'et for diverse u-landhold, så der er på igen måder tale om en grøn og uerfaren potentiel erstatning for Busquets.

Barca er dog ikke den eneste klub der lurer på Ugarte. Ifølge avisen Sport har både Tottenham og Wolverhampton også vist interesse.



.:FORSIDE:.