fbpx
Annonce

Luis Enrique: 'Vi tror på, at vi kan vende resultatet'

FCBARCELONA.DK - 16.04.24

// PSG // Luis Enrique

PSG's træner Luis Enrique holdt pressemøde i går aftes forud for kampen i aften mod Barca i Champions League. Her udtrykte han en stor tro på, at hans mandskab er i stand til at komme videre i turneringen.

'Returkampen er lidt anderledes, for vi har haft tid til analysere den første og forbedre vores præstation. Første kamp var meget lige og resultatet viser ikke hvad vi havde fortjent. 2-3 betyder at vi er bagud på tavlen, men vi er fuldstændig overbevist om, at vi kan vende resultatet' kom det fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg tror der venter lignende kamp. PSG kommer til at presse fra første minut og Barcelona vil udnytte de lange bolde og pasninger, for at finde frie rum. Jeg håber ikke det bliver sådan, men jeg forudser en kamp med mål til begge sider. Jeg tror kampens betydning vil gøre, at tilskuerne kommer til at se en spændende kamp' sagde han videre.

'Alle spillerne er klar og vi har stor lyst til at vende resultatet. Vi vil gengælde alt den støtte vi fik på Parc des Princes. PSG har aldrig fået vendt et resultat, men det sker i morgen' fortsatte Luis Enrique optimistisk.

Han frygter ikke en fjendtlig modtagelse fra sit gamle publikum. 'Det rører mig ikke det mindste. Jeg ignorerer det. Hver gang jeg er kommet hertil, har publikum modtaget mig godt. Jeg føler mig som en Barca-fan som alle andre. Jeg accepterer til en vis grad hvad sker og jeg vil opføre mig som en professionel, som træner for PSG' afsluttede Luis Enrique.

luisenrique9F

.:FORSIDE:.