fbpx
Annonce

Landskampene giver Xavi en tiltrængt tænkepause

FCBARCELONA.DK - 26.01.22

// Xavi

ps5 art


Xavi har selv erkendt, at hans første tre måneder ikke er forløbet som han havde håbet. Derfor kan den aktuelle landskampspause vise sig som en tilrængt tænkepause, så resultaterne forhåbentlig kan blive bedre.

Xavi har været hudløs ærlig på det seneste, når han er blevet mødt af kritiske spørgsmål om holdets spille- og resultatmæssige problemer. Han har undret sig over, at nogle spillere har svært ved at forstå hvordan holdet skal spille, ligesom han har været utilfreds med, at spillerne ikke altid gør hvad de har fået besked på.

Artiklen fortsætter under annoncen


Resultaterne har været svingende og der har reelt ikke været en eneste kamp under Xavi, hvor holdet har været overbevisende. De sejre der er kommet har været på ét mål, med undtagelse af 1-3 sejren over Villarral, men her scorede Barca to mål i kampens allersidste minutter.

Xavi har erkendt at det går langsommere end forventet med at implementere det spil han ønsker at se. Han har efterlyst tid og tålmodighed, to ting der ikke er meget af i en klub som FC Barcelona.

Nu ligger ligaen stillet på grund af landskampspausen og den er velkommen hos Xavi. Det udtalte han på pressemødet efter kampen mod Alavés i søndags. Han ser frem til at kunne arbejde grundigt med de spillere der ikke spiller landskampe, så de kan komme tættere på det han efterlyser.

Landskampspausen giver også de tilbageblevne spillere muligheden for at restituere, så de kan være 100% klar, når holdet igen skal i aktion. Her venter der noget af en opgave, for første kamp efter landskampspausen er et opgør mod Atlético Madrid hjemme på Camp Nou. Den kamp spilles søndag den 6. februar.

.:FORSIDE:.