fbpx
Annonce

Kun Martin Braithwaite skal i aktion denne lørdag

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.06.21

// Frenkie de Jong // Emerson // Martin Braithwaite


En stor del af Barcas spillere er samlet med forskellige landshold i øjeblikket i forbindelse med denne sommers mesterskaber i Europa, Nordamerika og Sydamerika. Denne lørdag er det kun Martin Braithwaite som skal i aktion.

Af Europamesterskaberne, Copa América og Gold Cup var det EM som blev sparket først i gang med landskampen mellem Tyrkiet og Italien fredag. I dag går det løs for Danmark ved gruppespillet, når de møder Finland i København.

Det danske landshold er det eneste som har en Barca-spiller, som skal i aktion denne lørdag. Her er der tale om angriberen Martin Braithwaite, som ventes at starte inde for Danmark, som spiller i aften klokken 18.00 mod Finland.

Især efter skiftet til Barca er Martin Braithwaite blevet en fast del af startopstillingen for Danmark. Derfor kan Barcas nummer 9 meget vel komme til at spille en hovedrolle ved denne sommers EM-slutrunde. Med sin scoring mod Bosnien i sidste uge viste Braithwaite, at han er klar.

I morgen søndag aften kan flere Barca-spillere komme i landskamp for deres lande ved EM og Copa América. Først spiller Holland mod Ukraine klokken 21.00, hvor hollænderne har Frenkie de Jong med og den måske kommende Barca-spiller, Memphis Depay.

To timer senere klokken 23.00 sparkes Copa América i gang med kampen mellem Brasilien og Venezuela. Brasilianerne har som bekendt den kommende Barca-spiller Emerson med i truppen, der kom med på et afbud fra Dani Alves.

.:FORSIDE:.