fbpx
Annonce

Koeman: 'Holdet præsterede langt fra sit niveau'

FCBARCELONA.DK - 06.04.21

© Getty Images
// Valladolid // Ronald Koeman

Ronald Koeman var glad for de tre point, da han udtalte sig efter 1-0 sejren over Valladolid, men han var tydeligvis ikke tilfreds med holdets præstation. Han roste dem dog for aldrig at give op.

'Vi manglede noget i vores spil første halvleg. Vores pres var ikke godt og fra starten så jeg et hold der var langsomt og træt. Vi havde ikke kontrol over kampen, men vi blev bedre i anden halvleg. Det blev en svær kamp for os og holdet præsterede langt fra sit niveau. Man skal kunne lide i en kamp og vi fortjente at vinde' indledte han.

'Holdet fik vist, at de var i stand til at vinde. Vi skal have friske folk, men det kan være på grund af landskampspausen. Jeg så holdet anderledes end før landskampspausen, men vi var i stand til at vinde' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Dembélés scoring:
'Han er en vigtig spiller. Han viste det i dag med sit spil og med det mål der gav os de tre point. Han har gjort det godt i denne sæson, hvor han har forbedret sig meget. Han har været stabil og det blev afgørende'.

Var sejren heldig?
'Der er nogle gange du er heldig og andre gange hvor du ikke er. Man er heldig når man er træner i en klub som Barcelona, men omkring kampen i dag, så gik holdet efter sejren, så det var ikke held. Man skal fremhæve indstillingen hos holdet, der hele tiden gik efter de tre point'.

Forventninger til El Clásico på lørdag?
'En Clásico er altid vigtig, ikke mindst når man ser på stillingen i ligaen. Det er to af de helt store hold i verden og et godt resultat vil være godt i kampen om mesterskabet'.

.:FORSIDE:.