fbpx
Annonce

Kodro: 'Barca bør overveje Alexander Isak'

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.03.20

© Getty Images
// Isak // Kodro

Den tidligere Barca-angriber Meho Kodro er op til kampen mod Real Sociedad gået ind i debatten om hvilken angriber Barca skal hente til sommer. Her mener han, at svenske Alexander Isak bør være med i overvejelserne.

Kodro, der også har en fortid i Real Sociedad, mener at Isak godt kan spille i Barca, selvom han måske ikke lige er den type Barca normalt går efter. 'Han er 20 år og har en enorm kapacitet. Isak gør alt rigtig godt. Han angriber rummet, er god en mod en og kommer med i farlige situationer' vurderer Kodro ifølge Sport.

Meho Kodro spillede for Barca i 1995-96 sæsonen og repræsenterede Real  Sociedad i fire sæsoner før han kom til Camp Nou. Alexander Isak har scoret flotte 14 mål i denne sæson  for Real Sociedad og det er gennem Kodros indgående kendskab til den baskiske klub, at han anbefaler svenskeren til Barca.

Setién fik også en kommentar med på vejen. 'Giv ham tid, han er en træner med klare idéer, som har vist hans evner, og jeg er sikker på, at han vil gøre det godt'.

Om kampen mod Real Sociedad kom Kodro med en advarsel til Barca. 'Barca er favoritter, men de skal være forsigte med dette hold. Real Sociedad gør det godt - endda bedre ude end de gør hjemme' afsluttede han.

.:FORSIDE:.