fbpx
Annonce

Klausul gør Julián Araujo ukampdygtig mod Barca

Anders Lang Jensen - 28.12.23

 


I denne sæson har Barca udlejet den højrebacken Julián Araujo til La Liga-klubben Las Palmas, og han har fin succes for holdet på Gran Canaria. En klausul i aftalen gør dog, at han ikke kan spille mod Barca om en uge.

Den 4. januar krydser Barca klinger med Las Palmas på udebanen på Gran Canaria. Her møder Julián Araujo altså Barca i sin udlejede klub, men mexicaneren kommer ikke på banen.

Lejeaftalen mellem klubberne indeholder nemlig en klausul, som indebærer, at Julián Araujo ikke må spille for Las Palmas i kampe mod Barca. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ganske almindeligt specielt i spansk fodbold at indsætte disse klausuler, for at fjerne mulige spekulationer om interesser, når en spiller skal møde sit reelle hold, som ejer ham. Det samme skete for Pablo Torre, da Barca mødte Girona tidligere denne måned.

Julian Araujo er stamspiller hos Las Palmas, så det er svækkelse af holdet, at de må undvære deres fomrstærke højre back.

Kampen mod Las Palmas er den første efter den tiltrængte julepause, og ligaen skydes altså op igen for Barcas vedkommende med opgøret på Gran Canaria den 4. januar klokken 21.30.

julianaraujo3

 

// Julián Araujo
.:FORSIDE:.