fbpx
Annonce

Kan de næste syv dage ændre Xavis Barca-fremtid?

Anders Lang Jensen - 14.04.24

 


Siden Xavi annoncerede sit stop som træner efter denne sæson, har Barca spillet 13 kampe og ingen af opgørene er blevet tabt. Situationen er vendt markant og de to næste kampe kan måske få Xavi til at genoverveje sit valg.

Der er ingen tvivl om, at ledelsen i Barca vil kæmpe hårdt for at holde på Xavi i næste sæson og få cheftræneren til at genoverveje, og i sidste ende ændre, sin beslutning til at fortsætte. De 13 kampe som ubesejret har ændret stemningen, og de næste syv dage kan blive definerende.

Her venter først returopgøret mod Paris Saint-Germain i Champions League og efterfølgende et El Clásico mod Real Madrid i ligaen på udebane søndag aften. Bliver de to kampe succesfulde for Barca, vil det blot bidrage til den positive stime, som Xavi og Barca har formået at sætte sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvis Barca vinder mod Real Madrid, vil man have fem point op til holdet på førstepladsen i La Liga, og på den måde vil man have skabt en smule spænding inden de resterende seks runder efter rivalkampen søndag aften.

Derudover vil en semifinale i Champions League mod enten Atletico Madrid eller Dortmund stå godt til Barca, der vil have fine kort på hånden til at nå en finale. Dermed kan de næste syv dage være afgørende for sandsynligheden for, at Xavi vil ændre sin mening og fuldføre sin kontrakt inklusive næste sæson på sidelinjen for Barca.

Skulle Xavi begynde at revurdere sin beslutning, holder han det med stor sandsynlighed for sig selv, indtil sæsonen er slut.

xavi118

// Xavi
.:FORSIDE:.