fbpx
Annonce

Hvad gør Barca nu med Dembélé?

FCBARCELONA.DK - 01.02.22

// Ousmane Dembélé

Barca forsøgte indtil sidste minut af vinterens transfervindue at komme af med Ousmane Dembélé, men det lykkedes som bekendt ikke. Nu er det helt store spørgsmål hvad catatalaneren stiller op med franskmanden?

Gennem hele mandag aften var klubber som Chelsea, Tottenham og PSG på tale som en ny arbejdsgiver for Ousmane Dembélé, men i sidste ende nåede man ikke frem til nogen aftale. Den franske angriber er dermed fortsat Barca-spiller.

Nu bliver det store spørgsmål hvad Barca stiller op med Dembélé. For ikke lang tid siden meddelte Xavi, at franskmanden enten skulle forlænge eller finde sig en ny klub. Ingen af disse to udfald er blevet realiseret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu står Barca så tilbage med fire muligheder. Den første mulighed er at benytte sig af Dembélé i resten af sæsonen, indtil hans kontrakt udløber den 30. juni, og lade ham hjælpe holdet i Europa League og i den spanske liga. Den anden mulighed er at sende Dembélé på tribunen i resten af sæsonen, mens den tredje mulighed er, at man forsøger at arbejde videre på en forlængelse. Den sidste mulighed er at ophæve hans kontrakt.

Barca har som bekendt hentet Pierre-Emerick Aubameyang til Camp Nou og han er som bekendt meget gode venner med Ousmane Dembélé. Derfor er det ikke helt utænkeligt, at franskmanden er blevet mere interesseret i at blive i Barcelona og spille sammen med sin gode kammerat, som han var holdkammerat med i Dortmund.

Det første fingerpeg om Dembélé får vi den 6. februar, når Barca skal møde Atlético Madrid på Camp Nou. Her bliver det spændende at se, om den omdiskuterede angriber er med i truppen.

.:FORSIDE:.