fbpx
Annonce

Gündogan: 'Vi tabte på grund af vores defensiv'

Simon Arun Vrábel - 11.12.23

 


Som altid var Gündogan helt ærlig og ufiltreret i sin analyse af holdets problemer i og kampen mod Girona mente den tyske midtbanespiller, at holdets defensiv var årsagen til, at man nu er hele syv point efter Girona.

Den tyske landsholdskaptajn har før bragt sig selv i fokus for sine meget direkte kommentarer om holdets problemer, men efter kampen mod Girona, var Gündogan ikke bleg for at pege på defensiven, som ifølge ham var årsagen til, at man lukkede hele fire mål ind på hjemmebane og tabte kampen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi tabte på grund af vores defensive problemer. Vi forsvarede slet ikke som et hold, ligesom vi burde, og samtidig formåede Girona at fastholde bolden selv når vi forsøgte at presse dem’, indledte Gündogan til tv-stationen DAZN.

’Girona er et rigtig godt hold, og de havde løsningerne på de svære situationer, som vi forsøgte at bringe dem i med vores presspil. Selv deres løb uden bold, både når de angreb og forsvarede, var gode, og man kunne høre, at deres kommunikation på banen også fungerede godt. Det er ikke tilfældigt, at de topper ligaen i øjeblikket’, afsluttede 33-årige Ilkay Gündogan.

Man skal helt hen til den fjerdesidste spillerunde før Barca får muligheden for revanche, når Girona tager imod i ligaens 34. spillerunde.



// Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.