fbpx
Annonce

Gündogan, AC og Romeu klar til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 14.04.24

 


Barca havde i lørdagens udekamp i ligaen mod Cádiz tre spillere i karantænefare forud for næste weekends El Clásico. Gündogan, AC og Romeu fik dog ingen advarsler og er dermed klar til kampen mod Real Madrid.

På søndag gælder det en måske mesterskabsafgørende El Clásico, når Barca gæster Real Madrid på Bernabeu. Netop denne kamp var tre spillere i fare for at misse, hvis de fik et gult kort i gårsdagens kamp mod Cádiz.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her var tale om Gündogan, Andreas Christensen og Oriol Romeu, som alle var én advarsel fra karantæne, og som dermed ville misse El Clásico, hvis de så gult mod Cádiz. Her var det kun AC og Romeu, som startede inde, mens den tyske midtbanespilleren så hele kampen fra bænken.

Og hverken Christensen eller Romeu, samt Gündogan på bænken, så gult mod Cádiz. Dermed kunne de tre spillere og cheftræner Xavi ånde lettet op og glæde sig over, at alle tre spillere er til disposition til El Clásico på søndag. Her er der med stor sandsynlighed kun AC og Gündogan, som er i spil til en plads fra start.

Søndagens El Clásico spilles klokken 21.00, men inden da gælder det den afgørende Champions League kvartfinale mod PSG på tirsdag.

// El Clásico
.:FORSIDE:.