fbpx
Annonce

Forsvarsspillerne står for skud til sommersalg

Anders Lang Jensen - 14.03.24

 


Det bliver meget vel et vilkår for Barca til sommer, at man skal forsøge at sælge flere spillere for at indkassere transfersummer, hvis man vil forstærke holdet andre steder. Her ligner specielt forsvarsspillerne oplagte salgsmål.

I denne sæson har Barca en rigtig bred trup i de defensive rækker med specielt de centrale stoppere Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Koundé og Inigo Martinez. Derudover er Pau Cubarsí brudt igennem, og det efterlader mange spillere til få pladser. Også den udlejede Chadi Riad er i spil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport ser Barca-ledelsen også, at der er for mange spillere til forsvarspositionen, og samtidig er der spillere der kan generere en pæn transfersum. Derfor er det planen til sommer at søge efter salg blandt forsvarsspillerne.

Her nævnes specielt Andreas Christensen og Jules Koundé som de mest oplagte, som kan give et stort beløb, mens man i stedet ser Ronald Araujo og unge Pau Cubarsí som de vigtige langsigtede løsninger, der ikke skal ud af klubben.

Udover de nuværende forsvarsspillere har Barca Clement Lenglet og Eric Garcia ude på lejeaftaler i denne sæson, og skulle angiveligt være planen, at sælge de to spillere videre efter sæsonen, melder avisen.

ac21

 

.:FORSIDE:.