fbpx
Annonce

Et år siden Pedris debut i Barca-trøjen

Anders Lang Jensen - 27.09.21

// Pedri

Barcas bare 18-årige midtbaneprofil Pedri ligner på ingen måde en ung spiller, når han tørner ud for Barcas førstehold på den centrale midtbane. Stortalentet fik dog sin debut for kun et år siden, og det viser viser vilde udvikling.

Datoen er 27. september 2020, og i La Ligas tredje spillerunde møder Barca Villarreal. Opgøret ender med en knusende sikker sejr på 4-0, og cheftræner Ronald Koeman benytter lejligheden til at give minutter til Pedri - med det fulde navn Pedro González López.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


I en alder af 17 år blev Pedri skiftet ind, fik 20 minutter på banen og resten er historie. Pedri har med kometfart etableret sig på Barcas førstehold i sidste sæson og er en stor profil på den centrale midtbane. Ikke bare for Barca men også for det spanske A-landshold.

Pedri lukkede sin første sæson i Barca med at være den spiller med flest kampe i benene. 5.273 minutter fordelt på intet mindre end 73 kampe i den forgangne sæson var facit – og mange flere venter i Barca-trøjen de næste mange sæsoner på Camp Nou.


.:FORSIDE:.