fbpx
Annonce

Det går godt for de fleste udlejede spillere

FCBARCELONA.DK - 25.12.23

 


Barca har otte spillere i andre klubber på lejeaftaler for denne sæson og i den catalanske klub kan man glæde sig over, at det går godt for hovedparten af dem. Det skaber optimisme omkring nogle indbringende salg til sommer.

Barca har udlejet Ansu Fati, Julian Araujo, Clement Lenglet, Eric García, Pablo Torre, Sergiño Dest, Alex Valle og Chadi Riad. Her er håbet for nogles vedkommende, at de kan udvikle sig og vende bedre tilbage til Barca, mens andre skal sælges.

Her er en status over, hvordan det går for de enkelte spillere:

Artiklen fortsætter under annoncen


Ansu Fati - Brighton
Efter en tøvende start begyndte Anfi Fati at finde takterne i Brighton, men så blev han ramt af en skade, der holder ham ude indtil foråret. Dermed får han ikke taget det skridt i karrieren man havde håbet i Barcelona og det er meget usikkert, hvad der sker med angriberen til sommer.

Julian Araujo - Las Palmas:
Den mexicanske højreback har grebet chancen på ferieøen Gran Canaria, hvor han hurtigt fik tilkæmpet sig en plads i startopstillingen og gør det godt. Holder han samme niveau resten af sæsonen, er det sandsynligt at Xavi indlemmer ham i sin trup til næste sæson.

Clement Lenglet - Aston Villa:
Lenglet har ingen fremtid i Barca, så her er håbet, at han viser sine kvaliteter frem i Aston Villa, så han kan indbringe en transfersum til sommer. Spilletiden i Villa har dog været meget begrænset og det ser svært ud med en god handel til sommer.

Eric García - Girona:
Catalaneren har en bærende rolle hos sæsonoverraskelserne fra Girona. García leverer på et højt niveau og derfor virker det sansynligt, at Xavi giver ham en chance mere i næste sæson. Alternativt ligner det et attraktivt salg.

Pablo Torre - Girona:
Torre har haft svært at at finde plads på Gironas hold, hvor midtbanen fungerer godt. Han har spillet mange kampe som indskifter, men endnu har Torre ikke haft mulighed for at udvikle sig. Det er meget uvist hvad hans skæbne bliver til sommer.

Sergiño Dest - PSV Eindhoven:
Amerikaneren med hollandsk baggrund gør det glimrende i PSV, hvor han er stamspiller og præsterer godt. Intet tyder dog på at Xavi vil have Dest tilbage, så her ligner det et indbringende salg.

Alex Valle - Levante:
Valle blev fundet for god til andetholdet Barca Atlétic, mens Xavi ikke kunne bruge ham på førsteholdet. Resultatet blev en lejeaftale med Levante fra næstbedste række og her gør Alex Valle det godt. Her kan et salg til sommer indbringe en pæn sum.

Chadi Riad - Betis:
Forsvarsspilleren fra Barca Atlétic fik en lidt tøvende start hos Betis, men han har deltaget i en del kampe på det seneste, så formkurven er stigende. Planen er at sælge Riad til sommer og fortsætter han den gode udvikling, kan Barca tjene lidt penge på spanieren med et salg til sommer.



.:FORSIDE:.