fbpx
Annonce

Dembélé virker ikke påvirket af al polemikken

FCBARCELONA.DK - 13.02.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Hvis Ousmane Dembélé gik rundt og havde lidt ondt i maven over al den kritik der er haglet ned mod ham, ville der ikke være noget at sige til det, men på træningsbanen virker franskmanden aldeles upåvirket.

Dembélé har været i centrum i medierne de seneste måneder og absolut ikke på den gode måde. Det har ikke været præstationerne på banen man har talt om, men hans manglende vilje til at samarbejde med sin klub. Han ville hverken forlænge eller skifte klub og det stillede Barca i en svær situation i vinterens transfermarked.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kritikken er haglet ned over Dembélé og hans agent og det har lagt et massivt pres på angriberen. I forvejen er det et kæmpe pres at spille i en klub som FC Barcelona, så hvis Dembélé skulle hænge lidt med mulen i øjeblikket, ville man ikke kunne fortænke han i det.

Noget tyder dog på, at kritikken og polemikken preller helt af på ham. På træningsbanen i dag for eksempel så man en munter og veloplagt Ousmane Dembélé. Han både jokede med holdkammeraterne og arbejdede hårdt og målrettet.

Spørgsmålet er om franskmandens gode humør fortsætter, når han skal spille på Camp Nou næste gang, hvilket nok bliver på torsdag, når Barca tager imod Napoli i Europa League. Her er der helt sikkert mange af tilhængerne der vil føle behov for at vise, hvad de mener om Demélés adfærd.

For Xavi vil det være en god nyhed, hvis Dembélé ikke lader sig gå på af kritikken, for så vil han sandsynligvis kunne levere bedre, når der er brug for ham.

.:FORSIDE:.