fbpx
Annonce

Dembélé var tilbage ved mandagens træning

FCBARCELONA.DK - 24.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélé fik søndag spekulationerne til at gå på Camp Nou, da han blev væk fra træningen på grund af et påstået maveonde. Ved mandagens træning var den franske angriber dog tilbage igen.

Det har nærmet sig det totale sammenbrud i forholdet mellem Ousmane Dembélé og FC Barcelona. Den franske angriber har som bekendt fortsat ikke forlænget den kontrakt, som udløber til sommer. På den anden side har Barca afbrudt forhandlingerne og meddelt, at Dembélé skal finde sig en ny klub øjeblikkeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor satte det da også straks gang i spekulationerne, da Dembélé søndag blev væk fra træningen. Årsagen var, at han angiveligt havde problemer med maven. Fraværet bragte minderne tilbage til franskmandens exit i Dortmund, hvor han også pressede den tyske klub ved at blive væk.

Mandag aftog spekulationerne dog, da Ousmane Dembélé som planlagt mødte op til formiddagens træning på Ciutat Esportiva. Her trænede han på normal vis sammen med holdkammeraterne.

Det seneste nye i sagen om angriberens forlængelse er, at franskmanden og hans agent ikke betragter forhandlingerne som overstået, og at de håber på at kunne nå til enighed med Barca.

.:FORSIDE:.