fbpx
Annonce

Darijo Srna: 'Barca er klare favoritter'

Peter Vyff - 25.10.23

// Champions League

Barca skal forsøge at sikre deres tredje sejr ud af tre mulige i aften, når holdet tager imod Shahktar Donetsk i Champions League. Catalanerne får dog ikke sejren uden kamp, hvilket ukrainernes træner, Darijo Srna, understregede i går.

Det er et noget forandret Shahktar-mandskab, der i aften gæster Olímpic Lluis Companys i Barcelona. Ukrainerne fyrede tidligere på måneden træneren Patrick Van Leeuwen hvilket betød, at sportsdirektøren og den tidligere spiller, Darijo Srna, imidlertid overtog styringen.

Kroaten kunne dog til gårsdagens pressemøde afsløre, at de netop har ansat den tidligere Feyenoord-assistent, Marino Pusic, som førsteholdstræner. Det er derfor et Shahktar-hold, der kan være en smule i ubalance, men Barca skal stadig forvente stor modstand fra de ukrainske mestre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det understregede den 41-årige Srna til pressekonferencen: 'Vi er kommet for at levere en stærk præstation, og vi skal kæmpe til sidste minut. Barca er helt klare favoritter, men vi skal forsøge at score og vinde. Vi vil vise os fra vores bedste side' sagde træneren.

Kroaten blev også spurgt ind til Barcas mange skadesproblemer: 'Ja, de mangler en masse startere, men det gør vi også. Vi har været inde i en dårlig periode, og vi har haft svært ved at finde vores spil' svarede den tidligere forsvarsspiller.

Srna kom til sidst også ind på udnævnelsen af Marino Pusic: 'Jeg er overbevist om, at han vil sikre os en masse gode resultater. Hvis vi vinder, så vinder jeg også, og hvis vi taber, så taber vi sammen' afsluttede sportsdirektøren.

.:FORSIDE:.