fbpx
Annonce

Carles Aleñá meldes på vej til Granada

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.06.21

© Getty Images
// Aleña

Fremtiden for Carles Aleñá i Barca er usikker efter, at han står til at vende tilbage til klubben efter endnu et lejeophold for anden sæson i træk. Aleñá kan være på vej tilbage til andalusisk fodbold, hvor Granada angiveligt byder sig til.

Catalanske Robert Moreno er blevet ansat som ny cheftræner i La Liga-klubben Granada. Moreno har en fortid i Barca som assistent under Luis Enrique og i flere andre klubber sammen med ham. Fra Barca-tiden kender Moreno derfor Aleñá.

Moreno er klar over, at Aleñás rolle på det catalanske mandskab i den nye sæson er uvis. Derfor vil han angiveligt have den 23-årige midtbanespiller tilbage til Andalusien, hvor han tidligere har spillet for Real Betis i Sevilla i et halvt år på lån i 2020.

Under tiden som assistent for Luis Enrique i Barca tog Robert Moreno den offensive spillestil til sig, som han også viste, da han var landstræner for Spanien. Den spillestil vil den 43-årige træner lægge for dagen i Granada, der har præsteret godt i de seneste sæsoner.

Det er den catalanske avis Sport som fortæller om Morenos interesse i Aleñá. Granada har tidligere været ude efter den tidligere La Masia-spiller. Dertil er der gode forbindelser mellem catalanerne og Granada, da andalusiernes nye sportsdirektør er Pep Boada, som tidligere havde en vigtig rolle i Barcas scouting-afdeling for få måneder siden.

Tager Aleñá til Granada er det uvist om det bliver på en transfer eller via endnu et lån. Aleñá har kontraktudløb om et år, så det taler for et salg, hvis Koeman ikke kan bruge ham i den nye sæson. Skal han lånes ud igen vil Barca forlænge kontrakten med Aleñá i minimum et år mere for ikke at miste ham gratis.

.:FORSIDE:.