fbpx
Annonce

Cancelo langer ud efter City og Guardiola

FCBARCELONA.DK - 26.03.24

// Joao Cancelo

Barca og Manchester City er i forhandlinger om Joao Cancelo og nu blander portugiseren sig med nogle udtalelser der tydeliggør, at hans brud med klubben og Pep Guardiola er definitivt. Han anklager direkte Guardiola for at lyve.

Cancelo har kontrakt med City til 2027, men han ragede uklar med Pep Guardiola for et par sæsoner siden og det har længe lignet en kendsgerning, at deres veje skulle skilles.

Nu står Barca klar til at overtage Cancelo, men økonomien forhindrer et køb. Derfor forhandles der angiveligt om endnu en lejeaftale for den kommende sæson, men denne gang med en efterfølgende købsforpligtelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Konflikten med Pep Guardiola opstod midt på sæsonen 2022/23, da Cancelo var utilfreds med sin spilletid. Guardiola mente at Cancelo var respektløs overfor sine holdkammerater og det ytrede City-træneren offentligt.

Nu kommenterer Cancelo på hvad der skete dengang. 'Der blev fortalt løgne. Jeg har aldrig været en dårlig holdkammerat. Du kan selv spørge Aké eller Rico. Jeg føler mig hverken værre eller bedre end dem, men sådan så træneren det. City var noget utaknemmelig overfor mig, da de sagde dette, for jeg var en vigtig spiller alle de år jeg var der, men folk husker kun hvad hr. Guardiola sagde, for hans styrke er større end min, men jeg har det fint med hvad jeg gjorde, for jeg lyver aldrig' lyder det fra ham til den portugisiske avis A Bola.

Nu er Cancelo i Barcelona og her håber han at kunne blive. 'Jeg kom hertil og sænkede min løn, men rører mig ikke det mindste. Det var tredje gang, at jeg var på vej hertil og endelig er jeg her. Vi kæmper stadig med om mesterskabet, selvom vi er otte point efter Real Madrid, og vi er i kvartfinalen i Champions League' afslutter han.

cancelo9F

.:FORSIDE:.