fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Større at spille for Danmark end Barca'

FCBARCELONA.DK - 18.06.21

// Danmark // Martin Braithwaite


Braithwaite spillede en god kamp for Danmark mod Belgien og trods skuffelsen over nederlaget, var det en tydeligt stolt og berørt Barca-spiller der udtalte sig efter kampen. Han føler at landsholdet er større end Barca.

Det var en fantastisk kulisse der dannede ramme om torsdagens EM-kamp mellem Danmark og Belgien, et opgør der samtidig var velspillet og underholdende. Efter kampen var Martin Braithwaite en af dem der udtalte sig.

'Den her støtte, vi mærker, er noget helt specielt. Når du er fodboldspiller, har du en masse ambitioner, og du vil gerne spille for de bedste klubber i verden. Men jeg kan sige, at det største er at spille herinde i et fyldt Parken med den her opbakning' kom det fra ham ifølge TV2.

'Det er noget, du aldrig får andre steder. Man kan mærke, hvad det betyder at spille for det her hold, og hvad det betyder for hele landet. Undskyld, men jeg er fucking heldig at spille foran jer og foran hele Danmark. Jeg er så stolt over at være dansker. Og tusind tak, alle sammen' fortsatte han.

Det er da også en kendsgerning, at stemningen var utrolig i Parken, mens Braithwaite kun i et par måneder oplevede at spille med tilskuere på Camp Nou, inden corona ændrede alt. Spørgsmålet er så om Braithwaite når at mærke når 100.000 tilskuere på Camp Nou virkelig folder sig ud, noget som selv Parken ikke kan hamle op med, eller om danskeren bliver sendt videre i karrieren til sommer.

.:FORSIDE:.