fbpx
Annonce

Braithwaite er tilbage efter fem måneders pause

FCBARCELONA.DK - 20.01.22

// Martin Braithwaite

ps5 art


Der var gode nyheder denne torsdag set med danske briller, da Martin Braithwaite blev meldt klar af lægerne og efterfølgende udtaget til aftenens pokalkamp mod Athletic Bilbao. Danskeren er dermed tilbage efter fem måneders fravær.

Martin Braithwaite spillede sin seneste kamp for Barca i august 2021 og har siden befundet sig på skadeslisten. I september blev den danske landsholdsangriber opereret i venstre knæ, hvorefter der ventede en lang og sej genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torsdag formiddag blev Braithwaite så endelig klarmeldt af klubbens læger og efterfølgende var danskeren med på listen over de 22 spillere, som er udtaget til aftenens ottendedelsfinale i den spanske pokalturnering mod Athletic Bilbao.

Braithwaite nåede at spille de tre første kampe i ligaen i denne sæson. Her scorede han to mål mod Real Sociedad, mens han måtte gå målløs fra banen i kampene mod Athletic Bilbao og Getafe.

Meget tyder på, at Braithwaite kan få en smule spilletid i aftenens kamp i Bilbao. Her bliver han med stor sandsynlighed skiftet ind i slutningen af kampen.

.:FORSIDE:.